Sulu Yemek Çeşitleri
Ev yapımı lezzetlerle hazırlanmış, günlük taze malzemelerle pişirilen sulu yemek çeşitlerimiz sofranıza sıcaklık katıyor. Etli ve etsiz alternatiflerle her damağa uygun seçenekler sizleri bekliyor!
Izgara Çeşitleri
Odun ateşinde pişen ızgara lezzetlerimiz, etin en doğal haliyle buluştuğu özel bir deneyim sunuyor. Et severler için doyurucu ve unutulmaz bir sofra keyfi!
Ödemiş Köftesi
Ege mutfağının sevilen lezzeti Ödemiş Köftesi, özenle seçilen baharatlarla harmanlanarak, ustalıkla hazırlanıyor. Yanında taptaze garnitürlerle servis ediliyor!
Çorba Çeşitleri
Güne sıcacık bir başlangıç yapmak isteyenler için geleneksel tariflerle hazırlanmış çorbalarımız. Her kaşıkta evinizin mutfağından çıkan lezzeti hissedeceksiniz!
Kuru Fasülye
Klasik Türk mutfağının vazgeçilmezi kuru fasulye, özenle seçilmiş bakliyatla hazırlanır. Yanında pilavla birleşince enfes bir uyum yakalar, her kaşıkta nostalji yaşatır!
Kavurma
Özenle seçilmiş dana etinin, ağır ateşte yavaş yavaş pişirilmesiyle hazırlanan klasik bir lezzet! Lokum gibi yumuşacık eti, kendi yağıyla harmanlanan lezzeti ve baharatların dengesiyle sofraların vazgeçilmezi!
Pilav
Her sofranın tamamlayıcısı beyaz pilav, tane tane kıvamı ve hafif lezzetiyle özenle hazırlanır. Sulu yemeklerin ve kuru fasulyenin en iyi eşlikçisi olarak her lokmada damakları şenlendirir!
Kuru Fasülye
Klasik Türk mutfağının vazgeçilmezi kuru fasulye, özenle seçilmiş bakliyatla hazırlanır. Yanında pilavla birleşince enfes bir uyum yakalar, her kaşıkta nostalji yaşatır!
Kavurma
Özenle seçilmiş dana etinin, ağır ateşte yavaş yavaş pişirilmesiyle hazırlanan klasik bir lezzet! Lokum gibi yumuşacık eti, kendi yağıyla harmanlanan lezzeti ve baharatların dengesiyle sofraların vazgeçilmezi!
Pilav
Her sofranın tamamlayıcısı beyaz pilav, tane tane kıvamı ve hafif lezzetiyle özenle hazırlanır. Sulu yemeklerin ve kuru fasulyenin en iyi eşlikçisi olarak her lokmada damakları şenlendirir!
Sedir’de Çorba Sofranın Kalbidir
Her gün taze, her lokmada şifa.
Kemik suyundan hazırlanmış geleneksel çorbalarımızla içini ısıt, ruhunu doyur.